Powered by Blogger.
RSS

pertemuan pertama kita.. xoxoxo

perkenalan aku dengan dia, bila di kenang-kenang memang lawak pun ada. yer ar.. memang macam x caya jew..
UiTM Seri Iskandar menjadi tempat kami berkenalan... cop2x! aku bukannyer pasang target ok nak kenal masa belajar kat U.. tidak sama sekali. so bagi adik2 yg muda2 tue.. belajar dulu k.. (uhuk2x!.. aku bg nasihat? hehehe)

dia nie boleh aku katakan senior la.. walaupun kami sebaya. (ok.. jujur la aku gtau.. kami sebaya. tp aku tua 3 bulan.. ermm..) tapi tue la rezeki dia pas hbs SPM boleh masuk u terus.. aku nie.. pusing dulu.. masuk tingkatan 6.. ha amik kau! aku ada STPM tau.. (result xpyh ckp.. hancus!)

dia tny kwn dia (actually kwn dia tue kwn aku msa tingkatan 5) ada x kwn2 girl yg solo dia nk bekenalan..
kawan dia nie pun.. boleh plak bagi no hp aku.. mentang2 aku baru kembali solo masa tue kan..uwekk..

ok.. tambah tolak dengan sms.. (p/s: aku add no tel dia as org gila tau masa tue.. aku xsuka!.. hehehe sori dear..) dh lama pas tue baru la jumpa.. tue pun aku msg ckp aku xsempat makan.. dia tinggal di luar. (maklumla final year student..) so dia tolong tapaukan nasi.. first time jumpa dia.. mak aihhhh... aku xberani nak cakap.. tengok muka dia jew aku dh takut.. seyes mcm nak telan org ja.. (tapi sekarang, xtengok.. dh mula rindu.. hehehe)

mana hp nth.. nak cal dia lah.. kacau org 2x.. lalalala




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Kawan,Sahabat dan Teman