Powered by Blogger.
RSS

kek impian VS kek realiti

ok.. sesaja jew la nk bercerita berkenaan kek kawen aku dulu.. actually aku xsuka kek yang banyak2 kream like this pic..

cantik memang cantik.. tp.. kream dia tue.. banyak.. expecially kat bunga

So aku ada booking kek kat satu kak tue wat kek kawen. bajet aku dlm RM 200. tuk kek kawen 2 tingkat n royal icing..  n aku bagi pic kek yang aku nak.  tue pun jenuh search kat internet.. sebab im crazy about ribbon.. semua benda mesti kena ada ribbon..

nie pic kek yang aku cari.
comel x? siap ada butterfly lg.. memang menepati tema kad aku..

So.. discuss punya discuss kak nie memang bagus.. dia boleh give n take.. ok la.. yang penting kak nie sanggup delivery smpi pintu dpn rumah aku..

tapi design dia memang dia gtau lain sikit. aku x kisah sgt janji warna n tema kena..


nie la kek kawen aku.. comei x? sayang nk potong...

Cantik kan kek aku.. hehehe perasan seketika.. kwn2 aku ada yang x kasi potong kek cute nie.. sayang katanya.. tapi ada satu jer aku terkilan.. rama2 kat kek ilang.. saper la yang amik... pas jew acara potong kek.. memang aku x sempat peduli.. mlm tue tgk2 dh xda.. sian aku..

tapi memang bertepatan ngan tema kad kenduri yang aku design sendiri.. nie kad nyer..


kad kawen aku.

hehehe.. sama kan?

nie facebook tuan yang wat kek nie..
boleh la klu saper2 area SP nak try order kat dia..
 https://www.facebook.com/zay.krazycakes?fref=ts

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Kawan,Sahabat dan Teman