Powered by Blogger.
RSS

Mana Dulu nie?!!! huhuhu

hujung2 tahun 2012 nie.. wat aku makin serabut ja.. mana ngn keja yg nak kena selesaikan.. mana ngan perancangan tuk tahun depan nie.. persiapan tuk tahun depan aper pun aku x wat lagi nie.. uwaaaa!! stress tetiba. nak wat aper dulu pun dh xtau.. en tunang nie pun satu.. (memang satu2nya jew..) asyik dok tny aku bila nk g kursus kawen.. ops!! kantoi sudah.. hehehehe.. aku sebenarnyer x g lagi kursus kawen.. ermm.. aku bukan xnak g.. nak sangat2.. tapi xtau masa n ketika yg sesuai..

kalau boleh nak g sekali la ngn en tunang nie.. org ckp bek p sekali..jgn p asing2.. motif? susah la nk explain.. ok. terus terang aku katakan.. aku bukan pencerita (pembawa mulut) yang the best n superb. aku x reti la.. so.. bek aku diam ja kan,kan,kan.... hehehe

so, en tunang sekali lagi suh aku spend time tuk g beli kain tuk wat baju nikah.. Ya Allah.. warna aper pun aku x taerfikir lagi nie.. hadoi... any suggestion? aku rasa putih la kwot.. ok x? pattern? alamak.. aku memang failed..

kawan2 ofic plak dok tny bila nak beli barang hantaran.. diorg ckp elok la beli time2 YES.. (saper x tau.. g gantung diri kat pokok togeh) tapi.. bilanyer tue xtau.. huhuhu.. akhir2 tahun nie.. mcm2 keja kena wat.. mana ngn outstation lagi.. (tapi aku suka.. xpew.. lillahitaalla.. )

ada masa2 terluang, aku dok tengok gak kad2 kawen.. mak aih.. price dia boleh tahan ha.. kalau wat mahal2 pun t org buang gak kan.. tp yg murah pun.. mcm mana xtau la..

so sekarang mood aku akhir tahun nie.. memang stress ja memanjang.. yg mana priority pun aku dh xtau dh.. so.. any suggestion?

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Kawan,Sahabat dan Teman